Яйка
Прадукцыя нашай птушкафабрыкі адрозніваецца якасцю, якое фарміруецца дзякуючы паўнавартаснасці рацыёну кармлення, ўмоў утрымання, чысціні абсталявання і мікраклімату птушніка. Пры вытворчасці яйкі адсутнічаюць антыбіётыкі і біястымулятары.
Яйка курынае дыетычнае Адборнай катэгорыі
-
Фасоўка:
30 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
Яйка курынае дыетычнае Першай катэгорыі
-
Фасоўка:
30 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
Яйка курынае дыетычнае Другой катэгорыі
-
Фасоўка:
30 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
Яйка курынае дыетычнае Вышэйшай катэгорыі
-
Фасоўка:
20 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
Яйка курынае сталовае Вышэйшай катэгорыі
-
Фасоўка:
30 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае сталовае Адборнай катэгорыі
-
Фасоўка:
20 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае сталовае Першай катэгорыі
-
Фасоўка:
20 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае сталовае Другой катэгорыі
-
Фасоўка:
20 шт. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Вышэйшай катэгорыі
-
Вага яек:
75 г. -
Фасоўка:
10 шт / 24 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Адборнай катэгорыі
-
Вага яек:
65 г. -
Фасоўка:
10 шт / 35 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Першай катэгорыі
-
Вага яек:
55 г. -
Фасоўка:
10 шт / 24 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Другой катэгорыі
-
Вага яек:
45 г. -
Фасоўка:
10 шт / 24 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйцо куриное «Златко» столовое фасованное Первой категории
-
Вага яек:
45 г. -
Фасоўка:
10 шт / 24 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Першай катэгорыі
-
Вага яек:
55 г. -
Фасоўка:
15 шт / 20 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае узбагачанае арганічным селенам Першай катэгорыі
-
Вага яек:
55 г. -
Фасоўка:
10 шт / 35 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае ад маладых курэй Другой катэгорыі
-
Вага яек:
45 г. -
Фасоўка:
10 шт / 35 ўпакоўкі -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць:
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак