• ААТ "Баранавіцкая птушкафабрыка" -
    перадавыя тэхналогіі для ўпэўненасці ў будучыні!
  • ААТ "Баранавіцкая птушкафабрыка" -
    больш за 200 000 000 яйкі ў год!
  • ААТ "Баранавіцкая птушкафабрыка" -
    500 тон яйцепродуктов у год!

    адрас:
    п/о 225350, Русiно, Баранавiцкi р-н
    Брэсцкая вобласть, Беларусь

    Кантакты прыёмная:
    телефон: (163) 44-86-22
    fax: (163) 44-87-33
    info@zlatko.by

    кантакты маркетынг:
    телефон: (163) 44-86-86
    FAX: (163) 44-87-32
    marketing@zlatko.by

    Яйка

    Прадукцыя нашай птушкафабрыкі адрозніваецца якасцю, якое фарміруецца дзякуючы паўнавартаснасці рацыёну кармлення, ўмоў утрымання, чысціні абсталявання і мікраклімату птушніка. Пры вытворчасці яйкі адсутнічаюць антыбіётыкі і біястымулятары.

    Яйка курынае дыетычнае Адборнай катэгорыі

    Яйка курынае дыетычнае Адборнай катэгорыі

    • Фасоўка:
      30 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
    Яйка курынае дыетычнае Першай катэгорыі

    Яйка курынае дыетычнае Першай катэгорыі

    • Фасоўка:
      30 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
    Яйка курынае дыетычнае Другой катэгорыі

    Яйка курынае дыетычнае Другой катэгорыі

    • Фасоўка:
      30 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%
    Яйка курынае дыетычнае Вышэйшай катэгорыі

    Яйка курынае дыетычнае Вышэйшай катэгорыі

    • Фасоўка:
      20 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      7 сутак пры T не вышэй 20°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88%

    Яйка курынае сталовае Вышэйшай катэгорыі

    Яйка курынае сталовае Вышэйшай катэгорыі

    • Фасоўка:
      30 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае сталовае Адборнай катэгорыі

    Яйка курынае сталовае Адборнай катэгорыі

    • Фасоўка:
      20 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае сталовае Першай катэгорыі

    Яйка курынае сталовае Першай катэгорыі

    • Фасоўка:
      20 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае сталовае Другой катэгорыі

    Яйка курынае сталовае Другой катэгорыі

    • Фасоўка:
      20 шт.
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Вышэйшай катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Вышэйшай катэгорыі

    • Вага яек:
      75 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 24 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Адборнай катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Адборнай катэгорыі

    • Вага яек:
      65 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 35 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Першай катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Першай катэгорыі

    • Вага яек:
      55 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 24 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Другой катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Другой катэгорыі

    • Вага яек:
      45 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 24 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйцо куриное «Златко» столовое фасованное Первой категории

    Яйцо куриное «Златко» столовое фасованное Первой категории

    • Вага яек:
      45 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 24 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Першай катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае Першай катэгорыі

    • Вага яек:
      55 г.
    • Фасоўка:
      15 шт / 20 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае узбагачанае арганічным селенам Першай катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае узбагачанае арганічным селенам Першай катэгорыі

    • Вага яек:
      55 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 35 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак
    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае ад маладых курэй Другой катэгорыі

    Яйка курынае «Златка» сталовае фасаванае ад маладых курэй Другой катэгорыі

    • Вага яек:
      45 г.
    • Фасоўка:
      10 шт / 35 ўпакоўкі
    • Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
      Бялкі– 11,0 г; тлушчы – 10,0 г; вугляводы– 1,0 г.
    • Энергетычная каштоўнасць:
      140 ккал/570 кДж.
    • Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
      5 сутак пры T не вышэй за 20°С. У халадзільніку пры Т ад 0°С да -2°С і адноснай вільготнасці паветра 85%-88% не больш за 120 сутак

    Мы на карце

    225350, Рэспубліка Беларусь, Брэсцкая вобласть., Баранавiцкi р-н, аг. Русiно