Мясная прадукцыя
Прадукцыя нашай птушкафабрыкі адрозніваецца якасцю, якое фарміруецца дзякуючы паўнавартаснасці рацыёну кармлення, ўмоў утрымання, чысціні абсталявання і мікраклімату птушніка. Пры вытворчасці яйкі адсутнічаюць антыбіётыкі і біястымулятары.
Тушка курэй 2 гатункі трыбушэння замарожаная спакаваная
-
Ўпакоўка:
гафратара -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 21,2 г; вугляводы – 0г -
Энергетычная каштоўнасць
158,6 ккал/ 663,8 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°С – 8 месяцаў; пры -18°С – 12 месяцаў; пры -25°С – 14 месяцаў
Акарочок курэй замарожаны
-
Ўпакоўка:
гафратара -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 21,3 г; тлушчы – не больш за 11,0 г, вугляводы – 0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
184,2 ккал/ 769,1 кДж.. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – 1 месяца; пры -18°С – 3 месяцы.
Наборы з мяса птушкі замарожаныя
-
Ўпакоўка:
гафратара -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 21,2 г; тлушчы – не больш за 8,2 г, вугляводы – не больш за 0,6 г -
Энергетычная каштоўнасць
140 ккал/570 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°С – 3 месяцы; пры -8°З – 1 месяц; ад 0°С да -4°С – 3 сутак. Пры адноснай вільготнасці паветра 85%-95%
Філе курэй замарожанае
-
Маса нета:
1 кг. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 23,6 г; тлушчы – не больш за 1,9 г, вугляводы – 0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
111,5 ккал/ 472,1 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – не больш за 1 месяца; пры -18°З – не больш за 3 месяцаў.
Грудка курэй замарожаная
-
Маса нета:
1 кг. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 22,6 г; тлушчы – не больш за 13, 3 г, вугляводы – не больш за 0,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
210,1 ккал/876,3 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – не больш за 1 месяца; пры -18°З – не больш за 3 месяцаў.
Галёнка курэй замарожаная
-
Маса нета:
1 кг. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш за 20,5 г; тлушчы – не больш за 10,2 г, вугляводы – 0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
178,8 ккал/ 725,9 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – не больш за 1 месяца; пры -18°З – не больш за 3 месяцаў.
Сэрца курынае замарожанае
-
Маса нета:
1 кг. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 15,0 г; тлушчы – не больш за 10,0 г, вугляводы – не больш за 0,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
150,0 ккал/630 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – не больш за 2 месяцаў.
Страўнік курыны замарожаны
-
Маса нета:
1 кг. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 20,0 г; тлушчы – не больш за 7,0 г, вугляводы – 0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
140,0 ккал/ 600 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – не больш за 1 месяца; пры -18°З – не больш за 3 месяцаў.
Гузка курэй замарожаная
-
Маса нета:
1 кг. -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – не менш 15,0 г; тлушчы – не больш за 23,0 г, вугляводы – не больш за 0,0 г. -
Энергетычная каштоўнасць
267,0 ккал/1106,0 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй -12°З – не больш за 2 месяцаў.
Паўфабрыкаты для кармлення жывёл з касцявога астатку птушкі замарожаныя
-
Ўпакоўка:
гафратара -
Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту:
Бялки – 10,4 г; тлушчы – 28,3 г, вугляводы – 0 г -
Энергетычная каштоўнасць
296,3 ккал/1223,9 кДж. -
Тэрмін прыдатнасці і Ўмовы захоўвання:
пры тэмпературы не вышэй за -8°С – 3 месяцы.